דן מיחזור בע"מ נ' נידקו מכשירים אלקטרו -מכניים

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום רמלה
1443-08,2190-08
18.11.2010
בפני :
זכריה ימיני

- נגד -
:
1. דן מיחזור בע"מ
2. נידקו מכשירים אלקטרו מכניים בע"מ

:
1. בע"מ נידקו מכשירים אלקטרו -מכניים
2. דן מיחזור בע"מ

החלטה

החלטה

ב"כ התובעת תגיש את תצהירי עדות ראשית ותיק מוצגים מטעם התובעת בתוך 45 יום מהיום, עם עותק ישירות לב"כ הנתבעת ולב"כ צד ג' במסירה אישית בתוך 3 ימים מיום שיוגשו לבית המשפט.

ב"כ הנתבעת יגיש את תצהירי עדות ראשית ותיק מוצגים מטעם הנתבעת בתוך 45 יום מיום שיקבל את תצהירי עדות ראשית ותיק המוצגים מב"כ התובעת, עם העתק ישירות לב"כ התובעת ולב"כ צד ג' במסירה אישית בתוך 3 ימים מיום שיוגשו לבית המשפט.

ב"כ צד ג' תגיש את תצהירי עדות ראשית ותיק מוצגים מטעם צד ג' בתוך 45 יום מיום שתקבל את תצהירי עדות ראשית ותיק המוצגים מב"כ הנתבעת, עם העתק ישירות לב"כ התובעת ולב"כ הנתבעת במסירה אישית בתוך 3 ימים מיום שיוגשו לבית המשפט.

תצהירי עדות הראשית ותיק המוצגים יתייחסו לתביעות המאוחדות.

חוות דעת שלא בתחום שבו ימונה המומחה מטעם בית המשפט, יוגשו בתוך המועד הקבוע להגשת התצהירים. מאחר והצדדים הגישו את חוות הדעת מטעמם וצד ג' הודיע שאין בכוונתו ליתן חוות דעת מטעמו, הרי שהצדדים מיצו את זכותם להגשות חוות דעת בתחום הנדסת המכונות ויוכלו להגיש לבית המשפט כראיה אך ורק את חוות הדעת שהוגשו עד היום לבית המשפט.

עד שלא יוגש מטעמו תצהיר עדות ראשית לא יורשה להעיד. עד שיסרב להגיש תצהיר עדות ראשית, ובעל הדין מבקש להעיד אותו. אותו בעל דין יגיש בקשה לזימון אותו העד בתוך התקופה הקבועה להגשת תצהירי העדות הראשית מטעם אותו בעל דין, כאשר בבקשה יפורטו המאמצים שנעשו לקבלת התצהיר, סיבת הסירוב של אותו עד, ותמצית עדותו של אותו עד.

אני מורה על מינוי מומחה מטעם בית המשפט בתחום הנדסת המכונות.

מנהלת המנ"ת האזרחי תקבע את זהותו של המומחה, ככל שניתן בהסכמת הצדדים.

באין הסכמה בין הצדדים, תקבע מנהלת המנ"ת את זהותו של המומחה בהתאם לשיקול דעתה.

המומחה מתבקש ליתן את חוות דעתו בתוך 60 ימים.

כמימון ביניים ישאו הצדדים בחלקים שווים ביניהם בעלות שכרו של המומחה, ובפסק הדין אקבע מי ישא בעלות שכרו של המומחה.

נדחה לקדם משפט נוסף ליום 26.4.11 שעה 08:30.

ניתנה והודעה היום י"א כסלו תשע"א, 18/11/2010 במעמד הנוכחים.

זכריה ימיני, שופט

הוקלד על ידי: יפעת גייזינגר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>